top of page
tom-stone-frontpic.jpeg

TOM STONE (SWE)

Tom Stone on maailmalla arvostettu ruotsalainen taikuri, joka suhtautuu taikuuteen taiteenmuotona yhdistellen esityksissään draamaa, huumoria ja vahvaa taikuutta. Tom kiertää jatkuvasti maailmaa esiintyen ja luennoiden muille taikureille. Hän on esiintynyt mm. legendaarisessa Hollywoodin Magic Castlessa sekä esiintynyt Penn & Tellerin TV-ohjelmassa. 

Jp pirinen.jpeg

J-P PIRINEN

Vauhdikkaita tilanteita, käsittämätöntä taikuutta ja varmaa naurua. Näistä elementeistä J-P rakentaa esityksensä jo yli 25 vuoden kokemuksella. J-Pn esityksessä yhdistyy stand up-komiikka sekä taikuus ja hän onkin yksi harvoista suomalaisista taikureista, joka esiintyy myös stand up -klubeilla.

ESIINTYJÄT
23.2.2023

tahkolahti-mentalisti-promo.png

KALLE TAHKOLAHTI

Kalle Tahkolahti on mentalisti ja Striimitaikuuden Suomen mestari 2020, joka rakastaa ihmetellä meidän kaikkien yhteistä supervoimaa eli ihmismieltä. Pitkä kokemus teatterinäyttämöillä tekee Kallen interaktiivisista esityksistä riemastuttavan mukaansatempaavia ja mielen ihmeistä kertakaikkisen hämmästyttäviä! 

Blank Circle Collage .png

JUHANI KIRJAVAINEN & TUOMAS SEIKKU

Juhani Kirjavainen ja Tuomas Seikku tulevat Tampereelta tuomaan taikuuden aivan silmien eteen. Lähitaikurit kiertävät yleisön joukossa esittäen lähitaikuutta ennen esitystä, väliajalla, sekä myös esityksen jälkeen. Ole siis ajoissa paikalla! 

Janne mustonen.jpeg

JANNE MUSTONEN

Janne Mustonen on useasti palkittu taikuri ja jonglööri, kaksinkertainen Guinnessin maailmanennätysmies. Hän on hämmästyttänyt katsojiaan muun muassa Britain’s Got Talent-ohjelmassa, jossa hän sai seisovat aplodit ja neljä ”kyllä”-ääntä. Hänen esityksissään yhdistyvät hyväntuulinen ja lupsakka karjalaisuus, taikuus sekä hämmästyttävät jonglööritemput.

Viljo and Kristian 063-Edit.JPG

ILLAN ISÄNNÄT
VILJO HAAPAMÄKI
& KRISTIAN BACKMAN

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä

yhdessä ja erikseen niin

Suomessa kuin ulkomaillakin.

bottom of page