top of page
03-Christian-Engblom-Penn-Teller-768x918.jpg

CHRISTIAN ENGBLOM

Christian on maailmaa nähnyt esiintyjä. Hän on muun muassa ainoana suomalaisena onnistunut hämäämään Penn & Teller-taikurikaksikkoa Vegasissa heidän tv-ohjelmassaan ”Fool Us”, toiminut maailmankuulun taikurin David Blainen konsulttina hänen TV-spesiaaleissaan sekä esiintynyt kuuluisassa Magic Castlessa Hollywoodissa. Christian on tunnettu taikureiden keskuudessa ”taikureiden taikurina” sillä hän kykenee huijaamaan myös taikureita. 

risto_72dpi_web (2).jpg

RISTO LEPPÄNEN

Magikoomikko Risto Leppänen yhdistää Suomen mestaruuksilla palkitun taikuuden, ajatusten lukemisen ja komiikan nopeatempoiseksi viihteen ilotulitukseksi. Taikuus on vienyt Riston esiintymään kaikille mantereille, ja viime vuonna hän nousi otsikoihin sekä Brasiliassa että Suomessa kadotettuaan hetkeksi Rio De Janeiron Sokeritoppavuoren. Ole varovainen, sillä tämä mies saattaa viedä kellosi, lompakkosi ja järkesi.   

ESIINTYJÄT
23.3.2023

Alain Simonov.jpeg

ALAIN SIMONOV (BRA)

Brasilialainen Alain Simonov on hämmästyttänyt ja koskettanut yleisöjä ympäri maailmaa dramaattisella esityksellään “Limbo”, joka tullaan näkemään illan loppuhuipennuksena. Alainin lavaesitykset yhdistelevät taikuutta ja teatteria luoden ainutlaatuisia, elokuvamaisia kokemuksia. Alain on palkittu FISM Latin America 2022-kilpailun voittajana, ja hän on esiintynyt vuoden 2022 France Got Talent-ohjelmassa. 

Viljo and Kristian 063-Edit.JPG

ILLAN ISÄNNÄT
VILJO HAAPAMÄKI
& KRISTIAN BACKMAN

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä

yhdessä ja erikseen niin

Suomessa kuin ulkomaillakin.

Pete Poskiparta.jpeg

PETE POSKIPARTA

Pete on yksi Suomen johtavista mentalisteista. Hän on hämmästyttänyt ihmisiä myös useissa tv- ja radio-ohjelmissa sekä teatterikiertueillaan.  

Pete Poskiparta on Vuoden Taikuri 2014, kansainvälisen Dunninger Memorial Award 2019 palkinnon voittaja (maailman arvostetuin mentalistien kesken jaettava palkinto) sekä Suomen yrittäjien valitsema Vuoden yksinyrittäjä 2021. 

bottom of page