top of page
2022-09-06 - Miika 300Dpi Press.jpg

MIIKA KORKATTI

Miika Korkatti sukelsi taikamaailman syvään päätyyn voitettuaan vain neljän vuoden kokemuksella ensimmäisen Suomen mestaruutensa. Hänen tyylinsä on poikkeuksellinen sekoitus klassista silmänkääntöä sekä modernia psykologiaa - ajatustenlukua, piilovaikuttamista valintoihin ja muita mielen ihmeitä.  

308181520_503566751778189_3043825603351635478_n.jpg

MARCUS ALEXANDER

Taikuri Marcus Alexander alias Markus Hyytiä on palkittu muun muassa ravintolataikuuden Suomenmestarina.

Taikuri Marcus Alexanderin tavaramerkkejä ovat vahva läsnäolo, hersyvä komiikka sekä taikuus, joka pudottaa paatuneimmankin skeptikon tuoliltaan! Marcuksen show on yhdistelmä uskomatonta taikuutta, hervotonta komiikkaa ja vatsan pohjassa tuntuvaa jännitystä! 

ESIINTYJÄT
20.4.2023

Raimo Lusma.jpeg

RAIMO LUSMA

Raimo Lusma on kajaanilainen fakiiri-mentalisti. Mentalistina Raimo työskenteli vuosia ihmismielten parissa kunnes päätti lähteä tutkimaan oman mielensä potentiaalia ja hallintaa. Lopputuloksena Raimo opetteli kuinka työnnetään neuloja käden läpi, syödään rautanauloja ja lasia, kävellään avojaloin lasimurskan päällä ja kaikkea muuta fiksua. Tule siis seuraamaan kuinka mielen kahleet puretaan kahle kerrallaan. 

Viljo and Kristian 063-Edit.JPG

ILLAN ISÄNNÄT
VILJO HAAPAMÄKI
& KRISTIAN BACKMAN

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä

yhdessä ja erikseen niin

Suomessa kuin ulkomaillakin.

Fritz.jpeg

FRITZ WITH A Z (NED)

Fritz with a Z pistää pystyyn shown, joka on harvinaislaatuinen yhdistelmä komediaa, taikuutta sekä improvisaatiota! Fritz on esiintynyt Hollywoodin Magic Castlessa sekä Lontoon Magic Circlessa, ja hän on ainut alankomaalainen taikuri joka on esiintynyt kuudella mantereella. Varaudu taianomaiseen ja nauruhermoja kutkuttelevaan kyytiin! 

bottom of page