top of page
988b27e2-0312-4d06-b5f4-3a42205e90a0 2.JPG

MARKOBI (FRA)

Ranskalainen Markobi voitti kesällä 2022 korttitaikuuden maailmanmestaruuden Kanadassa. Hänen kaoottinen esiintymistyylinsä on naurattanut ja hämmästyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa, ja hän huijaa omaperäisillä tempuillaan jopa muita taikureita. Tällaista esitystä ei olla Suomessa koskaan ennen nähty!

ESIINTYJÄT
18.5.2023

Xavier+Crow+promo+1.jpg

XAVIER CROW (AUS)

Xavier Crow on taikuri-mentalisti ja psykologian mestari suoraan Australiasta.  Xavier yhdistää uniikilla tavallaan taikuutta, mentalismia, komediaa, vuorovaikutusta ja psykologiaa. Tämä esitys ei ainoastaan hämmästytä, vaan myös naurattaa.

Taikuri_Luttinen_2019_3.png

JARMO LUTTINEN
ELI
TAIKURI LUTTINEN

Suomalaisen taikuuden elävä legenda Taikuri Luttinen on moneen kertaan palkittu pitkän linjan viihdyttäjä. Hänen esityksissään välittyy luontainen karisma, pitkän uran tuoma kokemus ja monipuolinen muuntautumiskyky.

taija.jpeg

TAIJA TAIKA

Monelle TikTokista tuttu Taija ei tule tekemään taikuutta, vaikka hänen esityksensä saattaa taikuudelta tuntuakin. Taija loihtii saippuakuplilla täysin ennennäkemättömiä temppuja - valmistaudu kokemaan, miten kaikille lapsuudesta tuttu asia muuttuu lavalla uskomattomaksi taiteenmuodoksi. Yli 600 000 seuraajaa ei voi olla väärässä! 

DSC_5222 (2).jpg

SAKARI WILENIUS

Sakari Wilenius on palkittu taikuri, jonka esitys on takuuvarma yhdistelmä räiskyvää huumoria, tilannekomiikkaa, leuat lattiaan loksauttavaa taikuutta sekä hyvää fiilistä!

Viljo and Kristian 063-Edit.JPG

ILLAN ISÄNNÄT
VILJO HAAPAMÄKI
& KRISTIAN BACKMAN

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä

yhdessä ja erikseen niin

Suomessa kuin ulkomaillakin.

bottom of page