top of page
P1001173 (1).jpg

HECTOR MANCHA (ESP)

Espanjalainen Hector Mancha on taikuuden maailmanmestari vuodelta 2015. Tämä taikuuden elävä legenda on voittanut myös lukemattomia muita palkintoja sekä huijannut Penn & Teller-taikurikaksikkoa heidän huippusuositussa tv-ohjelmassaan “Fool Us”. Hector on myös mestarillinen taskuvaras, ja hulvattomassa esityksessään hän saattaakin viedä pahaa aavistamattoman avustajan arvotavarat opettaen samalla yleisöään suojautumaan taskuvarkaiden käyttämiltä tekniikoilta. Tällaista show’ta ei olla Helsingissä ennen nähty! 

Robert-Jägerhorn-Image3-scaled.jpeg

ROBERT JÄGERHORN

Robert Jägerhorn on tyylikäs ja teknisesti taitava herrasmiestaikuri, jonka tarinallinen tyyli sekä lempeä ote yleisöön ihastuttaa ja koukuttaa. Menestyksekkään uransa aikana hän on tehnyt myös useita teatteria ja taikuutta yhdisteleviä kokopitkiä esityksiä yhteistyössä mm. Helsingin kaupunginteatterin ja Svenska Teaternin kanssa. Hän on yksi harvoista suomalaisista, joka on palkittu taikuuden MM-kilpailuissa. Keväällä 2023 hän esiintyi Hollywoodin legendaarisessa Magic Castlessa jo 10. kerran! 

ESIINTYJÄT
7.12.2023

kuva.jpg

MARKUS TERVO

Markus Tervo esittää omaperäistä taikuutta täydellä sydämellä. Esityksessä on luvassa todellisuudentajua kutkuttelevia hetkiä, jotka yllättävät, naurattavat ja hämmästyttävät. Markus on monessa mukana, ja hän onkin mm. Helsingin ainoan taikateatterin perustajajäsen sekä kuusinkertainen taikuuden suomenmestari. 

smoke-1252-scaled_edited.png

HANNU JUNTUNEN

Hannu Juntunen on niittänyt numeroillaan kansainvälistä menestystä esiintyen yli kymmenessä maassa ja voittanut useita kansainvälisesti arvostettuja alan palkintoja, kuten Taikuuden Euroopan mestaruus hopeaa. Suomen Taikapiiri valitsi Hannu Juntusen Vuoden Taikuriksi 2023. Hannun esiintyminen ja työskentely taikurina pohjautuu esinemanipulaatioon ja klassiseen taikurihahmoon. 

20230922_114654_0000.png

ILLAN ISÄNNÄT
VILJO HAAPAMÄKI
& KRISTIAN BACKMAN

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä

yhdessä ja erikseen niin

Suomessa kuin ulkomaillakin.

bottom of page