top of page
Mortenn Christiansen (2).jpg

MORTENN CHRISTIANSEN (DEN)

Tanskalainen Mortenn Christiansen on hallitseva komediataikuuden maailmanmestari. Mortenn tunnetaan täysin omanlaisesta tyylistään: Hän kehittää kaiken materiaalinsa itse, ja hän on voittanut valtavan määrän erilaisia alan palkintoja vahvaa taikuutta sekä omintakeista huumoria yhdistelevillä esityksillään. Tällaista ei olla Suomessa koskaan ennen nähty! 

ESIINTYJÄT
18.1.2024

20181219_090723000_iOS_edited.jpg

MANUEL LUARTE (CHI)

Manuel Luarte on mestarillinen mielenkääntäjä suoraan Chilestä. Manuelin loputon kiinnostus ihmismielen mysteereihin on kuljettanut häntä ympäri maailmaa, ja hänen ainutlaatuisen lumoava esiintymistyyli on hurmannut sekä hämmästyttänyt lukemattomia yleisöjä. Onko tämä syvälle ihmismielen uumeniin sukeltava esitys pelkkää silmänlumetta, uskomatonta psykologista taituruutta vai jotain aivan muuta? Päätä itse! 

high res_Johannes Malkamäki_4 (1)_edited

JOHANNES MALKAMÄKI

Johannes Malkamäki on taikuri ja mentalisti, joka luo ainutlaatuisia hetkiä modernien sekä koomisten temppujen parissa. Hän yhdistää mentalistin mystiikkaa ja taikurin sulavaa sorminäppäryyttä tarjoten hämmästyttävää ja persoonallista viihdettä, joka ei milloinkaan jätä yleisöä kylmäksi! 

20230922_114654_0000.png

ILLAN ISÄNNÄT
VILJO HAAPAMÄKI
& KRISTIAN BACKMAN

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä

yhdessä ja erikseen niin

Suomessa kuin ulkomaillakin.

PA300376-39_edited_edited.jpg

JONI PAKANEN

Joni Pakanen on kansainvälistä uraa luova huipputaikuri, joka yhdistää taikuuteen huumoria, visuaalisuutta sekä tiiviin vuorovaikutuksen yleisön kanssa. Pääosin yritysasiakkaille esiintyvä Pakanen on ollut jo pitkään kysytty nimi myös muiden artistien ja tuotantojen taustatiimeissä. Hän kadotti Haloo Helsinki! -yhtyeen Hartwall Areenalla, taikoi Ismo Leikolan teleportti-illuusiolla sekä suunnitteli Cheekin päätöskonserttiin tulitaikuutta. Pakanen on lisäksi luonut online-tilaisuuksiin menestyksekkään Virtuaalitaikuri -konseptin, jolla hän voitti Suomen mestaruuden vuonna 2021! 

bottom of page