top of page
20120321_193702000_iOS_edited.jpg

HÅKAN BERG (SWE)

Ruotsalainen Håkan Berg on palkittu muun muassa taikuuden maailmanmestaruuskilpailuissa vuonna 2015. Tämän ohella hän on voittanut Ruotsin- sekä Pohjoismaiden mestaruuksia. Hänen mestarillinen kykynsä yhdistellä komiikkaa ja taikuutta on noussut valtaisaan suosioon myös Yhdysvalloissa, ja hän on esiintynyt mm. Hollywoodin Magic Castlessa sekä Penn & Teller-taikurikaksikon kuuluisassa tv-sarjassa “Fool Us”. Nyt Håkan tuo hulvattoman esityksensä suomalaisyleisön eteen – naurutakuu yli 20 vuoden kokemuksella! 

mentalisti(1).jpg

JENNI SOFIA

Jenni Sofia on utelias mielen salaisuuksien tutkija, joka rakastaa rakentaa ja purkaa illuusioita. Mentalistina hänen intohimonsa on luoda mieleenpainuvia ja viihdyttäviä illuusioita näyttääkseen yleisölleen, kuinka ihmismieltä voidaan johdatella ja harhauttaa. Tervetuloa kiehtovalle matka mielen salaisuuksiin! 

ESIINTYJÄT
15.2.2024

Miika1_edited.png

MIIKA PELKONEN

Miika Pelkonen on korttitaikuuden Euroopan mestari ja taikuuden maisteri. Miika on esiintynyt useita kertoja TV:ssä ja luennoi taikureille ympäri maailmaa. Hämmästys on taattu yli 25 vuoden kokemuksella. Miika on esiintynyt TV:ssä, teattereissa ja ulkomailla useiden firmojen sekä yksityisten tilaajien tilaisuuksissa. Hänet tunnetaan kansainvälisesti alan keskuudessa taikurina, joka kykenee huijaamaan jopa muita taikureita. 

20230922_114654_0000.png

ILLAN ISÄNNÄT
VILJO HAAPAMÄKI
& KRISTIAN BACKMAN

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä

yhdessä ja erikseen niin

Suomessa kuin ulkomaillakin.

taikuri Lauri Tuhkanen_edited.jpg

LAURI TUHKANEN

Lauri Tuhkanen on palkittu taikuri, jonglööri ja pariakrobaatti. Hän on 
voittanut mm. arvostetun Viihdeohjelmakilpailun vuonna 2018. Laurin show 
pitääkin sisällään monipuolisesti huumoria, jännittäviä temppuja sekä 
tietenkin uskomatonta taikaa. 

bottom of page