top of page
20181021_124918210_iOS.jpg

MARIO LOPEZ (ESP)

Espanjalainen Mario Lopez tunnetaan yhtenä maailman parhaista taikureista. Hänen ainutlaatuisen luova ja intohimoinen tapansa kehittää täysin uudenlaista taikuutta on synnyttänyt valtavan määrän ennennäkemättömiä temppuja, jotka hämmästyttävät ja riemastuttavat. Koomista taikuutta esittävä Mario on palkittu taikuuden maailmanmestaruuskilpailuissa, ja hän on onnistunut huijaamaan Penn & Teller-taikurikaksikkoa heidän tv-sarjassaan “Fool Us”. Nykyään Mario on kiertää ympäri maailmaa opettamassa taikuutta huipputaikureille. Nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä! 

tommiMAIN_edited_edited.jpg

TOMMI VIIKINKOSKI

Tommi Viikinkoski on porilainen mentalisti ja taikuri. Tommin esitys leikittelee havainnoinnin, kokemuksen ja suggestioiden maailmassa laittaen katsojat kyseenalaistamaan tapaansa kokea todellisuutta. Tommi kutsuu sinut esityksessään rennolla ja humoristisella otteella ällistyttävälle matkalle ja herättää kysymyksen: Mitä ihmettä oikein tapahtui? 

ESIINTYJÄT
14.3.2024

DSC01036 - full size.jpg

MICHAL SKUBIDA (POL)

Legendat kertovat, että puolalainen Michal Skubida syntyi korttipakka yhdessä kädessä ja donitsi toisessa. Tarinan paikkansapitävyydestä ei ole tietoa, mutta yksi asia on varma: Michalin esitys tempaisee sinut naurun ja hämmästyksen pyörteisiin aina ensihetkestä lähtien! Michalin intohimo taikuutta kohtaan hämmentää ja innostaa yleisöjä ympäri Eurooppaa. Nyt hänet nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa! 

Elias1_edited.jpg

ELIAS KVIST

Oulun oma poika, Elias Kvist, on huippuviihdyttävä taikuuden ammattilainen. Eliaksen karismaattinen ja rento ote taikuuteen on johdattanut hänet satojen yleisöjen eteen kaikkialla Suomessa. Hänen lämmin ja koominen tyylinsä tuo lavalle hyväntuulista energiaa, joka hätkähdyttää ja naurattaa jo 20 vuoden kokemuksella! 

20230922_114654_0000.png

ILLAN ISÄNNÄT
VILJO HAAPAMÄKI
& KRISTIAN BACKMAN

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä

yhdessä ja erikseen niin

Suomessa kuin ulkomaillakin.

bottom of page