top of page
20230921_191013106_iOS_edited.jpg

DAVID STONE (FRA)

Ranskalainen David Stone on modernin taikuuden elävä legenda. Stonen esitykset ovat viihdyttäneet tuhansia yleisöjä ympäri maailmaa, ja kansainvälisissä taikuripiireissä hänet tunnetaan yhtenä alan parhaista. Taikuuden maailmanmestaruuskilpailuissakin palkittu Stone on äänestetty maailman parhaaksi lähitaikuriksi vuonna 2014. Luvassa on uskomattoman vauhdikas ja nauruhermoja kutkutteleva esitys - nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä! 

rh(1) (1).jpg

RADEK HOFFMAN (POL)

Puolalaisen Radek Hoffmanin karismaattinen ja elegantti show on hämmästyttänyt ihmisiä aina Lontoosta Dubaihin. Esityksessään hän yhdistelee taikuutta, mentalismia, suggestiota sekä psykologiaa synnyttäen ikimuistoisia kokemuksia mahdottomasta jo 17 vuoden kokemuksella. Hän on esiintynyt useille maailman suurimmille yrityksille, ja hän on maailman kuuluisimman taikuriyhdistyksen, Magic Circlen, virallinen jäsen. Hän on esiintynyt loppuunmyydyissä teatterisaleissa, kirjoittanut kaksi kirjaa mentalismista ja opettanut taikureita sekä mentalisteja ympäri Eurooppaa. 

ESIINTYJÄT
18.4.2024

20230104_154707730_iOS_edited.jpg

BENJAMIN PARVIAINEN

Benjamin Parviainen on korttihuijausten asiantuntija - Hän on perehtynyt salaisiin tekniikoihin, joilla taidokas huijari voi tienata omaisuuksia esimerkiksi pokeripöydässä. Benjamin tarjoaa kiehtovan katsauksen tähän salaperäiseen alamaailmaan, ja näyttää samalla yleisölleen miksi on äärimmäisen viisasta olla pelaamatta korttia tuntemattomien kanssa!  

mcjam140323-41.jpg

ALEKSI VÄHÄPASSI

Aleksi Vähäpassi ei ole taikuri, vaikka hänen esityksensä saattaa taikuudelta tuntuakin. Aleksi Vähäpassi kuuluu Suomen beatbox-skenen pioneereihin. Vuonna 2005 alkaneen beatboxmatkan varrella ansioluetteloon on tarttunut muun muassa ensimmäisen Talent Suomi-kilpailun voitto sekä Suomen beatboxmestaruus. Tätä suunsoiton taidonnäytettä ei kannata missata! 

20230922_114654_0000.png

ILLAN ISÄNNÄT
VILJO HAAPAMÄKI
& KRISTIAN BACKMAN

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä

yhdessä ja erikseen niin

Suomessa kuin ulkomaillakin.

bottom of page