top of page
JMA_1586.jpg

JOSE AHONEN

Mentalisti Jose Ahonen - joku juttu siinä oli! Jose vie sinut mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen. Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari Jose Ahonen johdattelee katsojan halki suggestion ja ajatustenluvun saaden yleisön haukkomaan henkeään ja kyseenalaistamaan jopa omat aistinsa.  Jose kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää.

Banana - Elmo Huovila.jpg

ELMO HUOVILA

Elmo Huovila on esiintynyt viisivuotiaasta saakka ympäri Suomen ja aina ulkomaita myöten. Nuoresta iästään huolimatta hän on uransa aikana jymäyttänyt omaperäisillä ja SM-palkituillakin keksinnöillään niin poliitikkoja, yritysjohtajia kuin kouvolalaisia insinöörejäkin.

Elmo on myös maailman vanhimman taikuriyhdistyksen, The Society of American Magicians (S.A.M.)

yli satavuotisen historian nuorin kutsuttu jäsen.  

ESIINTYJÄT
19.1.2023

20221028_224442242_iOS (1)_edited.jpg

MIIKA PELKONEN

Miika Pelkonen on korttitaikuuden Euroopan mestari ja taikuuden maisteri. Miika on esiintynyt useita kertoja TV:ssä ja luennoi taikureille ympäri maailmaa. Hämmästys on taattu yli 25 vuoden kokemuksella. Miika on esiintynyt TV:ssä, teattereissa ja ulkomailla useiden firmojen sekä yksityisten tilaajien tilaisuuksissa. Hänet tunnetaan kansainvälisesti alan keskuudessa taikurina, joka kykenee huijaamaan jopa muita taikureita.

72132222_2381049115492765_4519913691277164544_n.jpg

MARKUS TERVO

Markus esittää omaperäistä taikuutta, jollaista yksikään toinen taikuri ei esitä. Esityksessä on luvassa todellisuudentajua kutittelevia hetkiä, jotka yllättävät, naurattavat ja hämmästyttävät. Markus on monessa mukana, ja hän onkin tällä hetkellä mm. Suomen Taikurit ry:n puheenjohtaja, Helsingin ainoan Taikateatterin perustajajäsen ja taikuuden kuusinkertainen Suomen mestari. 

20221027_133525952_iOS.jpg

HERRA KOSKINEN

Herra Koskinen on kansainvälisesti kokenut maailmanennätysjonglööri sekä ravintolataikuuden ja Viihdeohjelmien Suomen mestari, joka on esiintynyt jo 18 eri valtiossa

yli 20 vuoden kokemuksella. 

Hän yhdistää esityksissään taikuutta, jongleerausta, show-elementtejä ja stand up-komiikkaa. 

JH208871.jpg

LÄHITAIKURIT MIKA VÄRTÖ
& SAMUEL RANTATALO

Mikä Värtö (ravintolataikuuden SM3 2022) ja Samuel Rantatalo tuovat taikuuden lähelle! Pääset kokemaan aivan silmiesi edessä tehtävää lähitaikuutta ennen varsinaista showtimea klo 18-19, väliajalla sekä myös esityksen jälkeen.

Ole siis ajoissa paikalla!

Viljo and Kristian 063-Edit.JPG

ILLAN ISÄNNÄT
VILJO HAAPAMÄKI
& KRISTIAN BACKMAN

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä

yhdessä ja erikseen niin

Suomessa kuin ulkomaillakin.

bottom of page